Publicitat
Publicitat

Nou butlletí digital per a difondre les activitats culturals

L'Ajuntament de l'Escala crea un nou butlletí digital per a difondre les activitats culturals que s'organitzen al municipi. El nou butlletí es distribuirà cada dijous, hi haurà la versió trimestral i es renova la imatge gràfica, amb l'objectiu final d'arribar al màxim de gent possible.

El butlletí digital que va crear l'àrea de cultura de l'Ajuntament en temps de confinament entra aquesta setmana en una segona fase. Es reprèn la seva distribució digital setmanal, se'n fa la versió trimestral i es crea la marca L'Escala Cultura, per posar en valor la riquesa cultural i patrimonial de l'Escala.

El butlletí setmanal s'enviarà per correu a totes les persones subscrites a aquest servei. S'enviarà cada dijous,a mb les activitats dels deu dies següents, de manera que el seguidor tingui la informació del cap de setmana immediat i del següent.

La informació queda ben ordenada i emmarcada entre línies horitzontals i s'adapta als diferents dispositius des dels quals pot accedir l'usuari. D'altra banda, el mes vinent es començarà a publicar una agenda trimestral, batejada amb el nom de "El saler", aprofitant un element tant escalenc com la sal i el recipent domèstic que la conté, aquí a mode de contenidor de totes les activitats que es fan a l'Escala.

Els dos primers números seran bimestrals (juny-juliol i agost-setembre). A partir de l'octubre es publicarà de forma trimestral.La presentació d'aquests nous elements comunicatius s'ha fet aquest matí a l'Alfolí de la Sal. A la presentació, el regidor de cultura, Rafel López ha estat acompanyat de la regidora Marta Rodeja, responsable de turisme i promoció econòmica, però també de comunicació i noves tecnologies. Rodeja ha valorat especialment l'Escala com a referent cultural del nostre entorn.

El butlletí L'Escala Cultura ha de suposar, deia Rodeja, ha de ser un pas endavant en la comunicació cultural del municipi.

El que s'ha presentat avui han estat les versions digitals del butlletí. Per a més endavant, no es descarta imprimir-ne també la versió en paper.

Per a rebre el butlletí L'Escala Cultura, es pot demanar i omplir la fitxa de subscripció a cultura@lescala.cat o omplir-la a l'Alfolí de la Sal o la Biblioteca Víctor Català. Aquells que ja estaven subscrits al butlletí que s'editava fins ara, continuaran rebent la nova versió. Fins ara, es comptava amb un miler de subscripcions.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar