Publicitat
Publicitat

La Plataforma anti parc eòlic no vol ni sentir parlar de la construcció del parc

La Plataforma anti-parc eòlic Tramuntana no vol debatre amb els promotors del parc entenent que no hi ha punts en comú i per tant no hi ha res a parlar. Dimecres vinent s'ha convocat una sessió informativa al CER per mostrar els inconvenients de la instal·lació de molins davant el golf.

La Plataforma Stop Macro Parc Eòlic creu que la instal·lació seria una agressió brutal al territori que hi deixaria un impacte irrecuperable. D'aquí que no es vulgui parlar amb els promotors, entenent que no hi ha cap punt en comú, ja que s'aposta per un model d'energies renovables totalment diferent. 

 

La plataforma insisteix en un aspecte del qual quasi no se'n parla, com és l'impacte a terra, amb una macrocentral elèctrica de més de 12mil metres quadrats i una línia de Molt Alta Tensió des del Riuet fins a Santa Llogaia. 

 

Són declaracions que formen part de l'entrevista al programa Parlem d'aquesta setmana, que s'emet aquest divendres a les 8 i a les 10 del vespre i que a partir de demà es pot seguir a la carta a www.canal10.cat. Dimecres vinent la plataforma farà un acte informatiu al CER a partir de les 8 del vespre.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar