Publicitat
Publicitat

La sang i la comèdia protagonistes a la pantalla

Aquesta setmana s'estrena a totes les sales la comèdia 'Este cuerpo me sienta de muerte'. A Torroella arriba la guanyadora de l'Oscar a millor pel·lícula de parla no anglesa, 'Otra Ronda i les plataformes s'omplen de novetats amb per exemple 'La Mujer en la ventana'.

Amb el cinema en ple funcionament aquesta setmana arriben moltes més propostes per nodrir una cartellera que ja comença a fer goig. L'estrena de la setmana serà la comèdia 'Este cuerpo me sienta de muerte', una proposta gamberra pensada per un públic juvenil. On l'actor Vince Vaughn està a la seva salsa actuant com una jove de 17 anys. Una adolescent poc popular intenta sobreviure a les crueltats dels seus companys de classe. Una nit, Carnicero, l'assassí més buscat de la ciutat l'ataca i per culpa d'una daga màgica els seus cossos s'intercanvien. La jove tindrà 24 hores per recuperar el seu antic cos abans que els canvis siguin permanents. Però no serà fàcil, perquè ara té l'aspecte físic d'un assassí psicòpata, buscat per tota la ciutat. I el carnisser gaudeix de valent amb el seu nou cos, ja que ningú el busca i pot crear el pànic a l'institut sense problemes.

La producció de proximitat serà 'Todas las lunas' una fabula rodada en basc. Durant la guerra carlista, una nena és rescatada d'un orfenat per una misteriosa dona que viu al bosc. Malferida, la nena veurà en ella a un àngel salvador, però en realitat la dona li ha donat la vida eterna, obligant-la a viure amb ella eternament.

I ara que estan tant de moda el viking i també l'actor Mads Mikkelsen, aquesta setmana s'estrena 'Valhalla Rising', un peculiar film nòrdic de sis fragments. One-Eye, un guerrer amb una força sobrenatural ha viscut esclavitzat durant anys, quan aconsegueix escapar fuig amb el nen que l'ha ajudat. Després de pujar a una embarcació vikinga, inicien un viatge a terres desconegudes on One Eye descobrirà realment qui és.

I qui vulgui gaudir de sessió doble de l'actor Mads Mikkelsen, pot escapar-se fins al cinema Montgrí de Torroella on aquesta cap de setmana arriba 'Otra Ronda' la guanyadora de l'Oscar a millor pel·lícula de parla no angles. Un excel·lent film on quatre amics i professors, experimenten amb la teoria que una petita quantitat d'alcohol a la sang constant proporciona a l'ésser humà més creativitat.

A les plataformes, setmana de moltes novetats de totes elles destaquem a Netflix el drama 'La Mujer en la Ventana', un film que pot recordar i molt a 'La ventana indiscreta' d'Alfred Hitchcock, però que en realitat són molt diferents. Aquí coneixerem a Anna una psicòloga, que pateix agorafòbia. Des del seu pis espia els seus veïns. Un dia sent crits al pis dels Russell i just després observa un atac violent a la senyora de la casa. Així començarà una autèntica travessia per Anna, perquè ningú la creu i ella es comença a preguntar si realment va tenir lloc l'atac o només s'ho va imaginar. 

 

Amazon porta 'The Underground Railroad' una sèrie amb el segell Barry Jenkins i cridada a ser una de les millors de l'any. La història narra l'odissea de la jove eslava Cora, que viu sotmesa a la crueltat del seu amo. El seu instint per ser una dona lliure, porta a Cora a descobrir que els rumors són veritat, existeix un ferrocarril subterrani capç de creuar el país i alliberar els esclaus. Aquest ferrocarril no existeix, en realitat eren un conjunt de punts de reunió, rutes secretes, transport i cases de seguretat proporcionades per antiesclavistes.

Movistar estrena divendres a la nit la seva nova serie original 'Reyes de la noche' amb Javier Gutiérrez, Miki Esparbé,Itsaso Arana i Alberto San Juan. Sèrie esportiva on es veuran les cares Francisco Javier Maldonado, àlies Paco el Cóndor, el periodista esportiu més important de la ràdio espanyola dels 80. I Jota la seva ma dreta, qui agafa les regnes d'un programa pròpi després de la marxa de Cóndor. Així començarà una batalla que canviarà per sempre la manera de fer ràdio esportiva.

I acabem amb la nova sèrie d'Starzplay 'Run the World' on seguirem a un grup d'amigues del barri de Harlem. Joves de trenta anys que pateixen com tothom els seus alts i baixos personals i laborals. Els fets del dia a dia les portarà a plantejar-se qui són i on volen anar.´



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar