Publicitat
Publicitat

El FC l'Escala té partit al camp del Vic

El FC l'Escala s'enfrontarà al Vic aquest dissabte a la capital d'Osona. Els escalencs volen retrobar-se amb la victòria després de tres partits sense guanyar. Si els de Sepu, guanyessin, tornarien a enfilar-se al tren de la competició.

El primer equip del FC l'Escala visita demà dissabte el camp del Vic, un Vic que va guanyar dimarts 5 a 0 a la Jonquera. Era un partit ajornat. Tot i que els vigatans juguin el tercer partit de la setmana contra l'Escala, cos tècnic i jugadors saben que no serà fàcil.

En el partit de la primera volta, Escala i Vic empataven a 1. Els de Sepu van patir moltíssim per aconseguir aquest empat. La segona part van haver de mostrar la cara més defensiva per poder esgarrapar el punt. I és que al minut 36, Zou Moustakim va ser expulsat. Joan Bayona va aturar un penal a Peke. L’empat a 0 inicial es trencava en una jugada a pilota parada, en un corner concretament. L’encert d’Albert Genís, des de l’àrea petita, va servir perquè el Vic es posés per davant en el marcador. Set minuts més tard, al 33, el jugador del FC l’Escala, Gerard Mercader, de cap, posava l’empat a 1. Assistència del lateral esquerre Pol Muniesa.

Pel que fa al segon equip, demà dissabte a dos quarts de vuit rep la visita del Vilafant després de guanyar al camp de l'Armentera per 1 a 3. I els juvenils també juguen dissabte a casa. L'A de Botxi Minic se les veurà amb la Vall de Ter a un quart d'una i el B d'Antoni Batlle, a les 17 hores, s'enfrontarà al Pals.