Publicitat
Publicitat

Joan Dausà estrena disc al Festival Respira

El cantant Joan Dausà és a punt d'exhaurir les entrades dels sis concerts del 'Respira'. És un festival únic per escoltar les cançons del seu nou disc, mesos abans que es publiqui. Seran sis nits de concerts a la ciutat grecoromana d'Empúries.

La Biblioteca d'Empúries acollia ahir a la tarda la presentació del Respira, l'espectacle del cantant Joan Dausà. Es tracta de l'esdeveniment 'Respira: Un concert, una festa, una experiència', que oferirà sis nits de concerts únics, els dies 24, 25 i 26 juny i el 2,3 i 4 de juliol, on es presentaran les cançons del seu quart disc, mesos abans de la seva publicació. El cantant ja ha exhaurit les entrades de quatre dels sis concerts i només queden un miler de localitats per les altres dues actuacions.

L'espectacle tindrà lloc a un indret màgic com és el recinte d'Empúries i oferirà en primícia totes les cançons del quart disc de Joan Dausà, que presentarà a la tardor. Una experiència molt il·lusionant i màgica pel cantant.

 

L'Escala ha servit de teló de fons de la composició d'algunes de les noves cançons, d'aquest quart disc concebut inicialment com un projecte festiu, però que la pandèmia el va reconvertir i omplir de cançons potents i èpiques. 

A banda dels concerts, l'esdeveniment acollirà un espai Village on abans i després de les actuacions el públic podrà degustar gastronomia empordanesa. A més, cada nit la festa es tancarà amb l'actuació d'un DJ. Per la seva part l'alcalde de l'Escala, Víctor Puga, destacava la importància del festival pel municipi. 

 

Aquests seran els únics concerts que oferirà aquest estiu el cantant, i tal com s'explicava només queden entrades per als dies 24 de juny i el 4 de juliol.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar