Publicitat
Publicitat

Tornen les sessions de gimnàstica per a la gent gran

La llar del jubilat recupera les sessions de gimnàstica per a la gent gran. És la primera activitat que es recupera des del tancament del mes de març de l’any passat. Aqeust estiu s'entreveuen més novetats.


Coincidint amb el final de l'estat d'alarma, una de les activitats que s'ha reactivat ha estat el taller de gimnàstica per a la gent gran. És la primera activitat que recupera la Llar del Jubilat Jardí del Pedró, que va aturar totes les seves activitats el mes de març de l'any passat, amb el primer confinament. Una quinzena de senyores hi participa, en sessions que es fan a l'aire lliure, al pati interior del casal cada dilluns i dimecres si el temps ho permet. Això sí, respectant les mesures de seguretat com el distanciament, la mascareta i la higiene de mans.

Les participants han acollit aquesta represa amb gran alegria després de catorze mesos amb el taller aturat..

La gimnàstica és la primera activitat. Però la incertesa encara és gran respecte les activitats a l'interior. No hi ha data per a la reobertura del bar i les activitats que es feien a la sala polivalent del casal no es podran reprendre com a mínim fins a finals de juny, ja que fins llavors la sala és cedida a l'escola a mode de menjador escolar.

Per a l'estiu, si les mesures del Procicat ho permeten, es preveu recuperar les nits temàtiques al pati. La junta directiva té intenció de programar dues actuacions el mes de juliol i dues més a l'agost.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar