Publicitat
Publicitat

Campanya de primavera a Sol Gat

Set agències immobiliàries i un servei de jardineria s'adhereixen a la campanya de Sol Gat per detectar camades de gats nascudes en cases i jardins deshabitats per retirar-les del carrer i donar en adopció responsable. L'entitat animalista vol divulgar que es poden fer vacances respectuoses amb els animals i amb el medi ambient.

Els mesos de primavera és època de cria en animals com els gats. L'Escala té una població considerable de gats de carrer, molts en colònies controlades, però encara n'hi ha molts més que campen a plaer, especialment en aquelles zones amb menys trànsit humà. Aquest any s'està detectant gran nombre de casos de gates que han criat en jardins de cases que han estat tancades bona part de l'hivern. És per això que l'assocaició Sol Gat que vetlla pel control dels gats de carrer, l'esterilització de tots aquells que pot capturar i per l'adopció dels exemplars joves sense propietari, ha engegat una nova campanya per atenuar els efectes de la pandèmia sobre la proliferació de gats de carrer. Fins a dia d'avui, l'associació ha assolit el compromís de set agències immobiliàries per col·laborar amb l'associació a l'hora de localitzar camades no censades de gats.

La campanya també va dirigida a empreses de jardineria, amb l'objectiu d'aconseguir que s'apliquin menys productes fitosanitaris als jardins per reduir l'impacte d'aquests productes sobre els gats, després que s'hagin detectat nombrosos casos d'intoxicacions.

Rosa Solés es mostra satisfactòria de la resposta de la campanya.

Les empreses col·laboradores han estat identificats amb un logotip dissenyat especialment per a la campanya, que rebran també aquelles empreses i comerços que vulguin adherir-se. S'han de posar en contacte amb Sol Gat a través del seu canal de Facebook o a través del telèfon 695 92 83 99.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar