Publicitat
Publicitat

L'Escala firma el manifest de Llançà amb el GALP Costa Brava

Front comú entre el sector pesquer i marítim i les administracions locals, per donar suport a les activitats centrades en l'economia blava. Els municipis pesquers empordanesos, entre els quals l'Escala, han firmat un manifest de compromís amb el Grup d'Acció Local Pesquer, el Galp Costa Brava.

La Casa de Cultura de Llançà ha estat l’escenari de la jornada “El sector pesquer i marítim, generador de riquesa local”, organitzada pel Grup d’Acció Local Pesquer, el GALP Costa Brava. Una jornada que ha girat al voltant de l’economia blava i els ens locals. Posant el focus en el paper que tenen en aquest àmbit, les administracions, per visibilitzar i fer valdre, les actuacions que es porten a terme. L'Escala hi ha estat present, representada per la tècnica de turisme, Carme Formatjé, i la regidora de Promoció Econòmica, Turisme i Comerç, Marta Rodeja, que valorava, així, la jornada. 

En aquest sentit, s’ha signat un manifest de compromís per donar suport a les actuacions, centrades en l’economia blava, que reconeix la importància dels mars i oceans com a motors i dinamitzadors de l’economia. El conveni entre administracions i el GALP, s'ha signat per una durada de tres anys, amb l'objectiu que els municipis actuïn com a altaveu de les activitats i actuacions que es porten a terme. 

La voluntat és dinamitzar els ports pesquers i revitalitzar-los, contribuir a la protecció del medi natural i dels oficis tradicionals i engegar iniciatives i noves oportunitats de negoci entre la població local.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar