Sanció dura pel jugador que va agredir a l'àrbitre a l'Escala

Disset partits de sanció pel jugador del Sant Llorenç que va agredir i insultar l’àrbitre el passat 1 de maig a l’Escala. El duel l’estaven jugant el segon equip de l’Escala contra el Sant Llorenç. Al descans, Yasin Roche, que no estava convocat, va acostar-se a l'àrbitre i li va donar dos cops al coll.

La Federació Catalana de Futbol ha decidit que Yasin Roche, el jugador del Sant Llorenç de Muga que no estava convocat i que va agredir i insultar l'àrbitre durant el descans del partit del segon equip de l'Escala i el Sant Llorenç el passat 1 de maig a l'Escala, haurà d'estar disset partits sense jugar. El seu club va presentar al·legacions perquè no estava d'acord amb aquests disset partits de sanció sense aportar com prova que ho sostingués i la federació ho ha desestimat.

Cal recordar que el partit es va suspendre a la mitja part, amb el resultat de 3 a 1, i van haver d'apropar-se al camp de futbol agents de la Policia Local i Mossos d'Esquadra. L'àrbitre va necessitar l'ajuda del delegat i també president del FC l'Escala per arribar al vestidor. Els mitjans de comunicació locals han pogut saber que el Sant Llorenç també va tenir problemes amb aquest àrbitre al camp del PUF.

Per altra banda, la federació ha donat per finalitzat aquest partit i els tres punts els ha sumat l'Escala, ja que en aquell moment guanyava per 3 a 1. Hamza Benmessaoud va fer dos gols i Walter Osiris un.