Publicitat
Publicitat

Ventalló demana una escola nova, Educació diu que és a la llista de prioritats

Les famílies de Ventalló reclamen que el Departament d'Educació acceleri la construcció d'una escola nova. L'actual està en molt mal estat. Pares i fills han fet una manifestació des de l'escola actual fins als terrenys on està previst es construeixi el nou centre. Educació diu que és a la llista de prioritats.

L'Associació de mares i pares de l'Escola Pública de Ventalló ha denunciat el mal estat de les instal·lacions de l'escola i demanen a ensenyament que agilitzi el tràmits de construcció d'un nou centre escolar.

Famílies i alumnes, amb el lema 'volem la nova escola ja',  s'han mobilitzat amb una caminada reivindicativa des de l'actual escola fins als terrenys on s'ha de construir la nova, passant per diferents carrers del poble i per davant de l'ajuntament.Creuen que l'edifici està en molt mal estat i que ja no es pot esperar més.Aquest dilluns ha visitat el centre el Director Territorial d'Ensenyament a Girona, Martí Fonalleres,  a qui han mostrat les deficiències de l'escola i han reclamat l'urgència del canvi.

Fonalleres els ha explicat que és a la llista de prioritats.Tot i això han sortit decebuts de la trobada no entenent els criteris d'Ensenyament a l'hora de prioritzar les obres.

Les famílies de ventalló ja han anunciat que seguiran reclamant la nova escola.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar