Publicitat
Publicitat

La UBET celebra la primera botiga al carrer del 2021

La UBET celebra la primera botiga al carrer d'aquest any amb bon temps i molta participació. La fira estava prevista el primer de maig, però es va haver de posposar a causa del mal temps. 

Finalment, la UBET, ha pogut celebrar la primera edició d'aquest 2021 de la botiga al carrer. Estava prevista fer-la el cap de setmana de l'1 de maig, però es va haver de suspendre a causa del mal temps. Tot el contrari d'aquest cap de setmana, on la temperatura, gairebé estiuenca, ha propiciat que molta gent s'acostés a la Platja de les Barques a veure les parades. 

Els empresaris escalencs, donen per finalitzada la temporada d'hivern, donant sortida als estocs que els han quedat als millors preus. És la segona edició que es fa des de l'irrupció del coronavirus, i els comerciants, encara acumulen molt estoc que no s'ha pogut vendre, ja sigui per els tancaments de comerç als caps de setmana o pels confinaments comarcals. En total hi van participar 21 parades i inclús la UBET va sumar un nou soci. 

La UBET ja té previstes dues noves botigues al carrer. La primera, i com a novetat, tindrà lloc el 28 d'agost a la Plaça Univers. Ampliar les activitats comercials, com aquesta, a la zona de Riells, és una petició popular dels comerciants de la zona. La següent, serà el 25 de setembre, com és habitual a la Platja de les Barques. 

Els comerços de la Ubet fan, doncs, un balanç excel·lent de la botiga al carrer. Més comerços, més vendes i un ambient assolellat per retornar mica en mica a l'activitat econòmica i turística de l'Escala, després de més d'un any amb restriccions als comerços a causa de la pandèmia. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar