Publicitat
Publicitat

Les eleccions a la presidència del FC l'Escala ja tenen data

El president del FC l’Escala, Miquel Bosch, ha repartit als socis la convocatòria d’eleccions. I és que Bosch ha dit per activa i per passiva, i en diverses ocasions, que a finals de juny plega. Del 22 al 28 de maig s'haurien de presentar les candidatures i el diumenge 20 de juny hi hauria eleccions.

Les eleccions a la presidència del FC l'Escala ja tenen data. Seran el pròxim diumenge 20 de juny. La junta directiva actual així ho va acordar a la reunió que va fer el passat 4 de maig. Com que a Miquel Bosch se li acaba el mandat de sis anys i cap dels membres que figuren a la junta directiva es presentarà a les eleccions, el club proposarà que la junta electoral quedi formada pels principals membres de l'actual junta, que son Miquel Bosch, Sergi Marín i Juan Zamora.

El pròxim 14 de maig es publicarà el cens electoral al tauler d'anuncis del camp de futbol, del 22 al 28 de maig serà el moment per presentar candidatures que han de constar com a mínim de president, vicepresident, tresorer i secretari i el 31 de maig es publicarà quines han estat les candidatures presentades.

I no serà fins al diumenge 20 de juny que els socis escolliran una de les candidatures presentades. L'horari, en principi, serà de deu del matí a una del migdia al mateix camp de futbol.  



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar