Publicitat
Publicitat

Bon cap de setmana pel turisme i el comerç a l'Escala

La bona temperatura i la fi de l'Estat d'Alarma han fet que l'Escala s'omplís de visitants aquest cap de setmana. A més, els bars i restaurants, ja han pogut obrir fins a les 11 de la nit. 

Aquest cap de setmana s'ha tornat a veure molta gent al nucli antic de l'Escala. La temperatura gairebé estiuenca i la fi de l'Estat d'Alarma, han fet que molta gent decidís venir a visitar el municipi. Inclús, s'ha pogut veure els primers banyistes de la temporada, i es que, les temperatures màximes del dissabte, es van trobar gairebé en els 29 graus. A més, també ha coincidit que hi havia moltes activitats al poble per atraure els turistes, com ara la botiga al carrer o el Triumvirat, activitats que han complert amb totes les expectatives d'aforament i participació. 

Dissabte a la nit, a més, es posava fi a l'Estat d'Alarma i per tant, al toc de queda i al confinament perimetral de Catalunya. I diumenge, els bars i restaurants, ja podien obrir de manera ininterrompuda fins a les 11 de la nit. 

Hi ha hagut molt moviment durant tot el dia a les terrasses de bars i restaurants, però, cal destacar que amb la fi del toc de queda, molta gent tenia ganes de sortir de casa i anar a fer un toc al vespre, entre les 7 de la tarda i les 10 de la nit és quan s'ha pogut tornar a veure les terrasses plenes de gent. Un petit pas cap a la normalitat pre pandèmica, segons el sector. 

Tot i les ganes de viure sense toc de queda, a les 11 de la nit es tancaven els bars sense gaires complicacions. 

Sigui com sigui, aquest cap de setmana ha deixat imatges que evidencien que s'acosta l'estiu i que l'Escala està preparada per rebre els turistes un any més. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar