Publicitat
Publicitat

El CER reactiva l'activitat amb l'exposició de Flors i Bonsais

El CER celebra la primera activitat del 2021, l'exposició de Flors i Bonsais, una activitat readaptada per l'ocasió on hi han participant una trenta de persones. S'ha fet aquest cap de setmana amb la sala del CER engalanada i amb totes les mesures de seguretat

La Sala d'actes del Centre Cultural Xavier Vilanova ha tornat a obrir les portes per acollir una activitat organitzada des de l'entitat. Ho ha fet amb una versió conjunta de les tradicionals exposicions de flors i bonsais. 

 

Tot i que no s'han assolit les xifres de participació d'altres anys, en aquesta edició postcovid més de 30 persones han cedit plantes i bonsais. Aconseguint així una edició molt lluïda tot i les dificultats. Com sempre l'exposició estava articulada en les seccions de planta verda, planta amb flor, cactus i roses tallades més la secció de planta exterior. Pel que fa a bonsais, un bon gruix de diverses edats i formes. 

 

L'ambientació d'aquesta edició ha tingut un toc molt mariner amb barca inclosa, una decoració a càrrec dels amics de la vela llatina. 

Al llarg de tot el cap de setmana han passat per la sala de l'exposició molta gent, una sala adaptada amb un circuit senyalitzat i amb totes les normatives com rentar-se les mans abans d'accedir a l'interior o aforament limitat per evitar acumulació de persones en un espai reduït. Aquesta ha estat la primera activitat del CER del 2021, s'espera poder fer algun concert així com activitats de petit format. Altres com el cinema d'estiu, de moment sembla inviable poder portar-lo a terme aquest any. 

Pel que fa al sorteig que es va fer durant l'exposició de flors i bonsais, els números guanyadors són amb planta el 23 color blau i en bonsais el 59 color verd. Els afortunats poden passar pel cer a buscar els seus obsequis.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar