El FC l'Escala, desencertat, empata contra el Palamós (1-1)

L'Escala i Palamós empaten a 1 en el partit número tretze del grup 1A de la Primera Catalana. Els escalencs van començar-se avançant amb un gol de Marçal Saenz i els palamosins empataven amb la diana de Xavier German. Els àrbitres van anul·lar un gol polèmic a Gerard Mercader, jugador de l'Escala.

Escalencs i palamosins es van repartir els punts. El duel gironí va acabar amb un empat a 1. Al minut 7, l’Escala es va avançar amb el gol de Marçal Saenz. Sergi Resta, Alagi, Lluís Baldeh i Ignasi Massó van tocar la pilota abans que ho fes Marçal Saenz. Gran jugada col·lectiva.

Al minut 39, Gerard Mercader va estar a punt de fer el 2 a 0, però el porter visitant va estar encertat.

Al minut 41, l’Escala va aconseguir marcar en una jugada a pilota parada, concretament gràcies a una falta que va posar en moviment Marçal Saenz, però l’àrbitre central i l’assistent decidir anul·lar el gol. L’assistent no va aixecar el banderí en cap moment i l’arbitre central, un cop la pilota era dins, va anar a parlar amb l’assistent. A les imatges es veu clarament com l’àrbitre central assenyala gol, per aquest motiu Gerard Mercader va celebrar la diana. Si no és fora de joc, Mercader hauria aturat la pilota amb el braç.

I al minut 33, el Palamós va fer el gol de l’empat. L’autor de la diana Xavier German, que també va marcar en el partit de la primera volta. No es va defensar bé aquesta jugada i la pilota va passar pel mig dels centrals. German va estar atent i va superar a Joan Bayona.

A la segona part, els escalencs van veure com el porter del Palamós va aturar dos gols cantats al minut 10. Mohamed va aturar primer un xut de Gerard Mercader i després neutralitzar el xut d’Ayoub Haiba. I el capità de l’Escala, Ignasi Massó, va tenir el gol a tocar però la pilota va tocar el pal.

El FC l'Escala tanca la jornada a la quarta posició amb 22 punts, mateixos punts que Lloret, segon classificat, i Llagostera tercer. El líder és el Tona amb 26.