Publicitat
Publicitat

Dilluns s'obre el periode de preinscripcions a Ballmanetes

Dilluns s'obre el periode de preinscripcions a l'Escola Bressol Ballmanetes. Les famílies amb nens nascuts a partir del 2019 ja podran demanar plaça per als seus fills. 

Del 10 al 21 de maig s'obre el periode de presentació de sol·licituds a l'Escola Bressol Ballmanetes. Aquest procés només l'han de tramitar les famílies amb nens nascuts a partir del 2019, ja que els alumnes que continuen un curs més al centre ja disposen de plaça pròpia.

El següent pas, serà a partir de l'1 de juny, quan es publicarà la llista de sol·licituds amb la puntuació provisional. Un cop acabat el període de presentació de sol·licituds, els centres educatius estudien cadascuna de les peticions que han rebut: n'analitzen les dades, els criteris de prioritat que les famílies demanen que es tinguin en compte, i també els documents justificatius. Tot seguit, publiquen la llista de sol·licituds amb els barems provisionals. En aquesta llista hi ha les sol·licituds ordenades alfabèticament amb la puntuació que ha rebut cada sol·licitud en aplicar-hi el barem.

L'escola bressol o llar d'infants és un dels primers entorns de socialització dels nens i nens on accedeixen per primera vegada al sistema educatiu i on comencen una etapa en la qual aprenen a desenvolupar aptituds i valors.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar