El futbol rep el Palamós i el tennis taula afronta una final a casa

El FC l'Escala afronta el segon partit a casa de la segona volta contra el Palamós. Els escalencs, a la tercera plaça, volen passar pàgina de l'àmplia derrota del passat cap de setmana. El tècnic Sepu, en principi, comptarà amb Marçal Saénz. I en tennis taula, partit decisiu el de demà dissabte a casa contra l'Alacant.

El primer equip del FC l'Escala rep diumenge el Palamós després de perdre 6 a 3 al camp del Lloret. Els de Sepu que han sumat un punt dels últims sis possibles esperen retrobar-se amb la victòria després de perdre el liderat el passat cap de setmana.

Pel que fa al Palamós la passada jornada va perdre 1 a 2 contra el Bescanó. Els palamosins, però van ser els primers a marcar i a més van fer-ho ben aviat. Al minut 5, Adrian Salas posava l’1 a 0 en el marcador. I els dos gols del Bescanó els van fer dos jugadors amb passat escalenc. Marc Feixas equilibrava el duel a 1 al minut 14 i Gerard Muñoz, al 55, feia el gol dels tres punts.

Recordem que en el partit de la primera volta, l’Escala va guanyar el Palamós en el partit de la primera volta. Els de Sepu van imposar-se al minut 93, en la darrera jugada de l’enfrontament. El resultat va ser d’1 a 2. En el minut 25, el Palamós va posar-se per davant amb un gol de Xavier Germán i abans del descans, Ignasi Massó, el capità de l’Escala, de penal va posar l’1 a 1 en el marcador.

I el segon gol dels escalencs va ser en el temps afegit. Al minut 93, Massó feia una gran assistència a Jam Baldeh i el 16 no va fallar.

En relació amb el segon equip juga demà dissabte a dos quarts de cinc al camp de l'Armentera. I els juvenils un juga a casa i un a domicili. L'A dissabte juga a les 17 hores a l'estadi del Bisbalenc mentre que el B, dissabte a un quart de set rep el Llançà.

I en tennis taula, partit vital, crucial i important pel CTT CER l'Escala. El primer i únic partit a la sala polivalent serà decisiu pels dos equips que lluiten per evitar el descens. El CER farà debutar l'egipci Mohamed Elbeialy. El partit és dissabte a les cinc.

Alacant i CER l'Escala tenen tres punts i en el partit de la primera volta, l'equip escalenc va guanyar per 2 a 4.