Publicitat
Publicitat

El 28 de maig JxCAT escull la junta local de l'Escala

JxCAT avança en la seva implantació territorial. Aquest mes de maig es constitueixen 29 agrupacions locals en municipis on el partit encara no té estructura organitzativa, entre ells l'Escala.

L'organització interna de Junts per Catalunya farà finalment aquest mes de maig l'elecció de la seva executiva local de l'Escala. Un procés que s'impulsa simultàniament en 29 municipis d'arreu de Catalunya on encara no estan constituïdes. De dimecres a divendres de la setmana vinent, és el període marcat per a la presentació de candidatures. El dissabte es proclamaran oficialment les que compleixin tots els requisits. I l'altra setmana es celebraran les votacions, de forma telemàtica. A l'Escala, a dia d'avui, hi ha una vintena de militants i no s'entreveu que es presenti més d'una candidatura.

A l'Escala, amb la denominació de Junts per Catalunya ja es va presentar una candidtura a les últimes eleccions municipals, que va obtenir 2 regidors. La posterior divisió entre PdCat i JxCat s'ha fet notar a nivell local perquè els dos regidors s'han manifestat com a militants de PdCat mentre que el gruix de les bases obeeixen a JxCat. A hores d'ara, sembla evident que la comunicació entre bases i grup municipal es fa només amb un dels dos regidors.

A finals de mes, en tot cas, es farà un pas més per aclarir la situació d'aquesta formació, amb l'elecció de la primera executiva local.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar