Publicitat
Publicitat

Iker González, operat d'urgència, ja és a casa

Contratemps al primer equip del CTT CER l'Escala. El jove palista Iker González es recupera favorablement després de ser operat d'urgència a causa d'una apendicitis el passat dimecres 28 d'abril. González haurà d'estar fora de les pistes durant un mes i no podrà anar amb la selecció espanyola a Portugal.

El palista del CTT CER l'Escala, Iker González, ha hagut de passar pel quiròfan. La matinada del dimarts 27 d'abril al dimecres 28 va tenir un atac d'apendicitis i va haver d'apropar-se al CAP de l'Escala. Els metges el van enviar directament cap a l'Hospital de Figueres. Ja dimecres al matí, González va ser operat d'urgència. Dijous a la tarda rebia l'alta mèdica.

La recuperació tindria una durada aproximada d'un mes. Això vol dir que es perdrà tota la segona volta de la lliga i podria arribar a la fase de promoció de descens, en cas que el CER l'hagués de jugar, el cap de setmana 12 i 13 de juny o ja directament els campionats d'Espanya.

Amb aquesta lesió, Iker González no podrà anar amb la selecció espanyola a Portugal ni tampoc podrà ser en els traials que donen accés al campionat d'Europa que es farà el juliol a Croàcia.

Segona baixa doncs pel CTT CER l'Escala. La primera va ser el xinès Chih-Wei Yeh i la segona la d'Iker González.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar