Publicitat
Publicitat

Satisfacció de les jornades 'De l'aula a la taula' malgrat els canvis per la pandèmia

L'organització de les jornades 'De l'aula a la taula' valora molt positivament l'edició d'enguany, malgrat s'han hagut de fer petits canvis per adaptar les sessions a la normativa de seguretat contra la Covid-19. 

Punt i final a les jornades 'De l'aula a la taula', dirigides als alumnes de tercer d'ESO de l'Institut El Pedró, on han rebut consells de nutrició basats en els tipus de peix que es pesca a la costa escalenca. Malgrat el canvi de format que s'ha hagut d'aplicar per garantir les mesures de seguretat per la pandèmia, des de l'organització se'n fa una molt bona valoració. 

Una activitat, que compta amb la col·laboració del Dipsalut i l'Ajuntament de l'Escala. 

Les jornades estaven distribuïdes en tres parts. Una part teòrica, una de pràctica i finalment, els alumnes havien de posar en pràctica el que havien après per resoldre un enigma. Sense dubte, la part que ha agradat més és el show cooking amb el cuiner Francesc Prat. 

El que ha agradat més, han estat les anxoves amb tempura. 

Amb les jornades 'De l'aula a la taula', els alumnes participants assoleixen uns coneixements sobre nutrició i gastronomia i d'aquesta manera fomentar en els joves bons hàbits alimentaris. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar