Publicitat
Publicitat

Crida a la població d'entre 70 i 79 anys per vacunar-se a l'Escala

L'ABS l'Escala convoca els nascuts entre 1942 i 1951 a la sala polivalent per vacunar-los. Es fa una crida a la població d'aquesta franja d'edat, ja que molts no han contestat la trucada prèvia per pactar dia i hora. Per això s'ha programat el dijous a la tarda, una jornada de vacunació massiva per les persones d'entre 70 i 79 anys per posar-se la vacuna contra la covid-19 sense cita prèvia.

Cada setmana, professionals de l'Àrea Bàsica de Salut de l'Escala administren vacunes contra la Covid-19 a la sala polivalent de l'Escala. La previsió és que la vacunació es faci dos dies, matí i tarda, però dependrà de la disponibilitat de dosis que hi hagi en cada moment. A l'ABS s'està vacunant amb Pfizer i seguint el criteri marcat per franges d'edat. En aquests moments ja s'han administrat vacunes als majors de 79 anys i ara s'ha iniciat una nova franja, la població nascuda entre el 1942 i el 1951, és a dir d'entre 70 - 79 anys. Una franja d'edat que està costant localitzar per això s'ha programat una alternativa per agilitzar el procés. Totes aquelles persones d'entre 70 i 79 anys que encara no tenen hora per posar-se la vacuna, el dijous dia 6 de maig a les 16h de la tarda poden anar directament a la sala polivalent i vacunar-se sense cita prèvia, només portant la targeta sanitària.

L'ABS l'Escala  ja ha administrat més de 1.900 dosis una xifra que ha d'augmentar al llarg dels propers mesos ja que progressivament, s'anirà descendint en la franja d'edat a mesura que es vagi avançant en la vacunació. Aquestes persones se citaran per telèfon, quan se'ls truqui ja se'ls dona dia i hora per programa la primera i la segona dosi. A partir de dilluns que ve, 10 de maig, començarà de forma generalitzada la vacunació de la Covid en la població general d'entre 50 a 59 anys.

Recordem que és imprescindible que tothom porti la targeta sanitària i respecti en tot moment les mesures de prevenció per accedir a la sala polivalent. La franja d'edat entre 60 i 70 es vacuna amb Astrazeneca i això es fa des dels punts habilitats pel Departament de Salut.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar