Publicitat
Publicitat

Gent de l'Escala vol més informació abans d'opinar sobre el Parc Eòlic

Les diferents formacions polítiques de l'Escala van dient la seva respecte el Par Eòlic Marí Tramuntana projectat davant el gols de Roses. Gent de l'Escala demana més informació sobre les previsions d'impacte al territori abans de posicionar-se.

El grup municipal del consistori escalenc Gent de l'Escala no es posicionarà sobre el Par Eòlic Marí fins tenir tota la informació sobre el possible impacte al territori i poder sospesar els pros i contres.Des de Gent de l'Escala s'entén que el camí cap a les energies renovables no es pot discutir i que en un moment o altre s'ha de fer el pas endavant, un pas però vinculat a una decisió que tingui en compte a tothom.Carlà ho comenta al programa La Casa de la Vila de canal 10 d'aquest dimarts, on entre d'altres temes també parla de la situació actual del comerç i dels efectes de la pandèmia.Creu que l'estiu serà molt bo.

Ben aviat farà dos anys de l'inici de legislatura amb dos anys més per davant.Tot i que les valoracions es faran més endavant, una cosa està clara.La Casa de la Vila s'estrena els dimarts a les 8 del vespre i es pot seguir en diverses re-emissions, disponible també a la carta a www.canal10.cat



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar