Publicitat
Publicitat

El CER l'Escala revoluciona la plantilla amb dos fitxatges internacionals

La Superdivisió Masculina de tennis taula d'aquesta temporada està essent molt dura. El CTT CER l'Escala, a més, ha perdut el seu jugador estrella i s'ha vist obligat a fitxar dos palistes internacionals per evitar el descens. Un altre entrebanc és que la majoria d'equips també s'han reforçat de cara a la segona volta.

El CTT CER l'Escala, per la segona volta, ha revolucionat l'equip amb dos fitxatges internacionals. Amb la baixa destacada del jugador estrella del club, Chih-Wei Yeh, el primer equip del CER ha fitxat l'egipci Mohamed Ahmed Elsayed Elbeialy i el francès Antoine Clément Hachard. L'egipci Elbeialy està jugant al millor club del seu país i el francès Clément fa uns anys va quedar subcampió absolut de França. Dues incorporacions que han de servir per capgirar la situació. L'equip és últim del grup 1 de la Superdivisió Masculina.

El delelat del CER, David González, també parlava del bielorús Vadim Yarashenka. Al jugador li ha passat factura la pandèmia i no està aconseguint els resultats esperats, dels set enfrontaments individuals només n'ha guanyat un.

Tres fitxatges internacionals amb l'objectiu de no quedar últims, ja que si el CER acaba setè perdria directament la categoria.

En cas que l'equip quedés quart se salvaria directament i en cas de quedar cinquè o sisè hauria de disputar la fase de promoció de descens que es jugaria a partit únic a Antequera (Màlaga) el pròxim dissabte 12 de juny.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar