Publicitat
Publicitat

Tercera edició del Pla de Transició del Treball a l'Escala

Del 10 al 21 de maig s'obriran les inscripcions al Pla de Transició del Treball de l'Escala. És la tercera edició que es fa i va dirigit a aquells joves, d'entre 16 i 21 anys que no tinguin el graduat d'ESO. 

El Pla de Transició al Treball és una modalitat de Programes de Qualificació Professional Inicial dissenyada per proporcionar a nois i noies recursos personals i professionals perquè puguin trobar feina o continuar la seva formació. Poden accedir-hi el jovent no ocupats que compleixen com a mínim 16 anys d’edat i com a màxim 21 en l’any d’inici del programa i que no hagin obtingut el graduat d'ESO i volen formar-se en una professió.

El PTT treballa perquè els joves es replantegin continuar la seva formació i que les empreses col·laborin en el procés de formació i plantegin ofertes de treball per als participants en el programa.

Les inscripcions per al nou curs s'obren el 10 de maig. Com a novetat, un canvi d'espai. El curs vinent, tindrà lloc a l'Espai Xalem. Per fer les inscripcions cal demanar cita a través del lloc web del PTT l'Escala.

La finalitat del programa és que els joves, coneguin directament el món laboral, les professions existents i els requeriments i recursos per poder accedir a un lloc de treball. El Pla de Transició al Treball és una iniciativa del Departament d'Educació i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de l'Escala. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar