El Lone II guanya la XI Copa Comodor de vela del Club Nàutic l'Escala

Condicions complicades amb  pluja i vent del nord marcaven el desenvolupament de la regata Comodor celebrada aquest cap de setmana a l'Escala. Comptava amb una vintena de velers a la línia de sortida.

Les males condicions meteorològiques van obligar als organitzadors de la XI Copa Comodor de vela a modificar el programa i el recorregut de la competició.La pluja i el vent obligaven a iniciar la competició dues hores tard.El recorregut anava de l'Escala a roses, d'aquí a les Illes medes i tornada cap a l'Escala, una distància escurçada de 37 a 30 milles.La majoria de les 20 embarcacions que hi van participar van fer tot el recorregut.La prova vol recordar el que va ser soci del Club Nando Muñoz.El guanyador de la competició va ser el Lone II de Ramon Alsina, del Club Nàutic d'Aro, que és el líder de la categoria RI.La segona posició era pel Poma, de Pere Sala. A la divisió Rally els tres primers llocs eren per embarcacions del Club Nàutic l'Escala, el Centurión 32 de Joan Albert Tarrés, el nauticescala 2 de Valentín Baraibar i el Matifou d'Olivier Caucat.Els dos primers classificats de la RI parlaven de les condicions de navegació.L'entrega de trofeus es feia el diumenge.Amés dels trofeus es van emportar anxoves, experiències gastronòmiques a diversos restaurants del municipi, i regals dels patrocinadors de la competició.La XI Copa Comodor – Gran Premi Jotun rep el suport de la Federació Catalana de Vela, la Diputació de Girona i l’Ajuntament de l’Escala.