Publicitat
Publicitat

Es presenta la XXV edició del Triumvirat

Tallers familiars, visites, recreacions històriques i un bon gruix d'activitats esperen a la 25ena edició del triumvirat que es celebra el proper cap de setmana. És una edició adaptada que aporta novetats com cinema, un taller de mosaic o la recuperació de la conferència.

El proper cap de setmana, dissabte dia 8 i diumenge dia 9 de maig es celebra la XXV edició del Triumvirat Mediterrani de l'Escala.Després que no es podés celebrar l'edició de 2020 hi havia ganes de recuperar el que ja és una festa tradicional on es reforça el vincle amb el jaciment d'Empúries. Aquest matí s'ha fet la presentació.L'any passat la pandèmia va impossibilitar fer activitats i enguany les que es faran estaran limitades en aforament i garantint la màxima seguretat sanitària.

Dissabte es concentraran a Empúries i diumenge al nucli antic de l'Escala.Entre les novetats de la 25ena edició hi ha una sessió de cinema i la recuperació d'una conferència.No faltaran els tallers i visites, que van a càrrec d'Empordà Caterva.

Satisfacció a l'Escala i també al Museu d'Empúries, on predominen les activitats familiars que s'han programat per dissabte.Hi ha tallers nous i una gincama que té molt d'èxit, que porta les famílies a voltar per tot el jaciment.A Triumvirat hi col·labora també l'Escola Empúries, que participa amb la reproducció del cartell del Triumvirat de 2021 en format de mosaic.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar