Publicitat
Publicitat

S'ajorna la Botiga al Carrer de la UBET

La UBET suspèn la Botiga al carrer prevista per demà per la previsió de pluges. El president dels comerciants lamenta que es mantinguin encara una setmana més les restriccions anti-covid i no entén que el govern es plantegi prorrogar el toc de queda passat l’esta d’alarma. 

La botiga al carrer de primavera està de pega. L'any passat, suspesa pel confinament; fa dos anys ajornada tres cops per mal temps. I aquest any, altre cop la pluja vol ser-hi present. Les previsions apunten pluges intenses per demà i, davant d'això, la junta de la UBET ha acordat posposar-la fins la setmana entrant. 

Si dissabte 8 fa bon temps, la Botiga al Carrer coincidirà amb la primera jornada del 25è Triumvirat i amb les jornades d'estudi de Víctor Català. La de primavera es celebra en u moment estratègic del calendari comercial, poques setmanes després de setmana santa i poques abans de l'inici de la temporada alta d'estiu.

El comerç espera amb candeletes cites comercials com la Botiga al Carrer o la retirada de les mesures anti-Covid. I és que l'hiverm que hem deixat enrere ha estat difícil per al sector. El president ha estat especialment crític avui envers unes mesures que costa d'entendre i que perjudiquen especialment el seu sector.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar