Publicitat
Publicitat

Últimes estrenes del mes d'abril

Les estrenes de cinema, el complement perfecte per gaudir d'aquest cap de setmana sense confinament. Aquest divendres arriben moltes novetats i és reestrena en 4k la mítica 'El señor de los Anillos'. Torroella porta comèdia amb 'Mama María' i les plataformes treuen foc.

L'abril finalitza amb la cartellera de cinema plena de novetats i amb l'avantatge que sense confinament comarcal podeu gaudir d'una bona pel·lícula al cinema de proximitat. Daisy Ridley, Tom Holland i l'home del moment Mads Mikkelsen són part dels protagonistes de 'Chaos Walking' adaptació de la novel·la 'El Cuchillo en la mano' de Patrick Ness, trilogia literaria, que en aquest cas s'adapta en una única pel·lícula. En un futur no molt llunyà, els humans abandonen la Terra per viure en el Nou Món, planeta on els homes no tenen privacitat, doncs el virus del soroll fa que s'escoltin els seus pensaments. Un planeta on no hi ha dones, ja que van ser aniquilades pels habitants autòctons d'aquest planeta. En aquest món i viu el jove Todd, un noi que no ha vist mai a una dona, fins al dia que descobreix a Viola, una terrícola que pateix un accident amb la nau on viatjava. En un planeta tant perillós, Todd promet protegir a Viola, però no serà fàcil quan tothom pot saber quines són les teves intencions.

 

També s'estrena el més nou de Johnny Depp, El fotógrafo de Minamata, una història basada en fets real sobre el fotoperiodista Eugene Smith. L'any 1971 el fotògraf, ha tocat fons i no trobar motivació pel seu treball. Serà llavors quan la revista Life, l'envia a la ciutat japonesa de Minamata, on la població ha estat enverinada per mercuri. Allà Smith recuperarà les il·lusions i la seva càmera captarà unes imatges que faran la volta al món.

Amb molta acció arriba 'Nadie' cinta al més pur estil 'Jungla de Cristal'. Aquí el protagonista és un home que decidit a portar una vida allunyada del seu passat, acaba convertint la seva vida en una rutina repetitiva. Casat i amb fills, un dia uns encaputxats entren a robar a casa seva i ell senzillament no fa res. El que provoca una decepció per a tota la família. Però aquest fet desperta alguna cosa en el seu interior i serà capaç d'enfrontar-se a delinqüents, mafiosos i criminals russos.

I des de França i amb Omar Sy de protagonista ens arriba 'Police'. Virginie, Erik i Astride són policies d'una brigada local. Una nit, se'ls assigna la missió de portar un immigrant a la frontera. De camí a l'aeroport, Virgine descobreix que el pres serà condemnat a mort si torna el seu país. Així apareix un dilema que qüestionarà la seva feina, tindrà tota una nit per decidir el destí de l'home. 

A Torroella també hi trobarem comèdia francesa amb 'Mama María' aquí Isabelle Huppert interpreta a una traductora d'àrab que transcriu les escoltes policials mentre cuida a la seva mare i a les seves filles. Un dia, coincidint amb una operació de narcotràfic a gran escala, decideix canviar de bàndol i passar a vendre ella el material que persegueix la policia. Serà així com es convertirà en Mama María.

I les plataformes, aquesta última setmana d'Abril treuen fum amb l'arribada de diverses estrenes com per exemple la sèrie 'El Inocente' a Netflix, una producció espanyola amb Mario Casas de protagonista. Ell serà Mateo, qui intentant posar pau en una baralla acaba a la presó per assassinat. Ara ja convertit en expresidiari la vida li somriu, ja que aviat serà pare. Però ell no confia en ningú, i ben aviat rebrà una trucada que tornarà a trencar la seva vida. 

 

I aquells que busquin acció pura, tenen una cita amb Amazon Prime Video on s'estrena 'Sin Remordimentos', film on s'explicarà els orígens del personatge John Clark, recurrent a les novel·les de Tom Clancy. Aquí un home que ho perd tot jura justícia, però buscant el seu objectiu descobrirà un complot que pot portar a la guerra els Estats Units. 

I recordar que ja teniu disponible a Disney Plus, Nomadland, la gran guanyadora dels Oscars 2021. O que HBO estrena la quarta temporada de 'El cuento de la criada' i que Appel Tv estrena una nova adaptació de la pel·lícula 'La Costa de los Mosquitos' ara en format minisèrie de set capítols.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar