Publicitat
Publicitat

L'Escala repinta la senyalització horitzontal i el carril bici

L'Ajuntament de l'Escala porta a terme la millora de les zones d'estacionament ràpid i la senyalització horitzontal del carril bici al municipi. Repintaran totes aquestes zones i es canviarà les gomes de seguretat. 

Un any més, abans que arribi la temporada d'estiu, es fan diverses actuacions al municipi, per tal de tenir-lo a punt per a l'arribada dels turistes. Entre els treballs de manteniment, es pintaran de nou, totes les zones d'estacionament ràpid, de 20 minuts, i els estacionaments d'autobusos i taxis. També es repintaran aquelles línies de senyalització vial que estiguin poc marcades i sobretot es millorarà tota la senyalització horitzontal, de la zona del Riells de Dalt.

Ho explicava el regidor de Serveis i Seguretat, Robert Figueras. 

Enguany, també es farà, una actuació important pel que fa a la millora dels carrils bici. A més de repintar totes les línies i marcar bé tot el recorregut, també es canviaran totes les gomes de protecció i separació del carril bici amb la carretera.

Aquesta és una de les actuacions de l'Ajuntament, que compta amb un pressupost de gairebé 70.000€, i que servirà per millorar la seguretat viària del municipi. Així com, incentivar l'estacionament rotatòri en unes zones concretes del poble on hi ha major demanda d'aparcament.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar