Publicitat
Publicitat

El kayakista Roger Garrido ha competit a la Copa d'Espanya

El kayakista Roger Garrido s'ha estrenat aquesta temporada a la Copa d'Espanya que s'ha fet a Salt. L'escalenc ha competit a les categories K1 i C1 i ha quedat tercer i segon respectivament. Aquestes proves que s'aniran fent aquests mesos serviran a la selecció espanyola per escollir als seus representants.

Roger Garrido aquesta vegada ha competit a casa. El kayakista ha participat en la Copa d'Espanya a Salt. L'escalenc Garrido en la categoria K1 ha quedat tercer i en la categoria sènior C1, categoria que no és la seva especialitat, ha quedat segon. 

Aquesta competició era una de les tres que han de servir per seleccionar l'equip espanyol per competir a l'europeu d'aquest any que es farà a París. La següent serà d'aquí dos caps de setmana a Sort. Garrido sí que té possibilitats d'anar a París, però no a Anglaterra, ja que el mundial de kayak freestyle del juliol s'ha ajornat fins a l'estiu que ve.

Per preparar-se aquesta competició, el kayakista, que enguany ha passat a ser sènior, per Setmana Santa va anar a fer entrenaments a Millau, a França. Hi va anar amb el club, el Salt-Ter, i amb la federació.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar