Publicitat
Publicitat

La brigada municipal reforça el seu personal

La brigada municipal ha reforçat el seu personal amb 4 persones més durant 8 mesos. També s'obrirà una borsa de treball per incoporar a dos oficials de segona per la brigada. Aquestes mesures formen part del pla d'ocupació de l'Ajuntament de l'Escala. 

Anunci 0s

Des d'aquesta setmana i durant els pròxims 8 mesos, la brigada municipal té 4 persones treballant en les tasques de manteniment del municipi. És una mesura que ja es va adoptar dins del marc del pla de xoc per la pandèmia, i ara se'ls torna a contractar, per reforçar al personal de la brigada. Repintar carrers, jardineria i manteniment de mobiliàri urbà i de la via pública escalenca, són algunes de les tasques que realitzaran. 

Dins el marc del pla d'ocupació previst per l'Ajuntament, properament s'obrirà una borsa de treball per incorporar a 2 efectius més a la brigada. 

Amb aquestes incorporacions s'espera millorar el servei de la brigada, de cara als mesos d'estiu, que és quan hi ha més moviment al municipi. © 2021 canal10.cat - Avís legal - Contactar