Publicitat
Publicitat

Moltes inscripcions al Casal, Casalet i Matí Esportiu

Més d'un 80% de places cobertes als casals d'estiu de l'Escala. Ahir es va cloure el termini de preinscripcions. S'ha incrementat molt els inscrits a l'horari de menjador i d'acollida matinal. Queden places lliures tant a juliol com agost.

El procés de preinscripcions als casals d'estiu i matí esportiu han recuperat les sensacions d'ara fa dos anys, abans de la pandèmia. Prop d'un vuitanta per cent de places cobertes al casal i casalet i més d'un 60% al matí esportiu. Les inscripcions es podien fer per periodes quinzenals i especificant només matí o matí i tarda. La franja amb més inscripcions és la del matí de juliol i la que en té menys és la del matí esportiu d'agost. L'increment més significatiu, però, s'ha experimentat en els serveis d'acollida matinal, de vuit a nou del matí i els ervei de menjador, d'una a tres. Tot plegat ha estat valorat amb satisfacció per la regidora d'educació, Maite Cortés.

Superat el període de preinscripcions, ara les famílies ja poden portar la documentació requerida els dies 3, 4 i 7 de maig.La novetat principal d'aqeust any és que les activitats de casal i casalet es traslladaran a l'edifici de l'escola L'Esculapi, en lloc de fer-ho, com fins ara, a l'escola Empúries.

Els casals d'estiu son gestionats un any més per l'empresa Tot Oci. Passat el termini de preinscripcions, com que no s'han cobert totes les places, si alguna família no ha inscrit els seus fills encara podrà fer-ho posant-se en contacte amb l`àrea de joventut, a través del correu tsues@lescala.cat. També està oberta l'opció per aquells que s'hagin inscrit només una quinzena o mes a ampliar el període, sempre i quan encara hi hagi places.

Per a més informació sobre les activitats programades, el contacte amb Tot Oci és anna@totoci.net



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar