Publicitat
Publicitat

Episodi de pedregada sense conseqüències greus

Episodi de pluja de fang i pedra, acompanyada de molts llamps, sense conseqüències, malgrat l’aparatositat del moment. En total no es van superar els 5 litres per metre quadrat de precipitació. L’ha seguit un petit episodi de mala mar. El tràgol de llevant ha superat els 2 metres d’alçada aquesta matinada passada.

Arribem a finals d'abril, mes de primavera per excel·lència, que enguany està essent més fresc del que és habitual. Fins a dia d'avui, quasi un grau i mig de temperatura per sota del promig dels últims anys. I amb pluges com la d'ahir, també està essent més plujós. De moment, sis litres per sobre de la mitjana de l'observatori de la Closa del Llop. I amb el d'ahir, complint amb tots els preceptes, va caure la primera pedregada del que portem d'any. La precipitació total no va superar els cinc litres per metre quadrat.

La pols en suspensió a l'atmosfera hauria afavorit la pedregada d'ahir. I és que la pols hauria exercit com a nucli afavoridor de la formació de la pedra. 

L'episodi d'ahir ha anat seguit de mar de llevant, que aquesta matinada passada ha donat cops d'onades d'entre dos i dos metres i mig d'altura.

Ha estat un episodi breu. La previsió apunta a més estones de sol i més temperatura demà dimecres.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar