Publicitat
Publicitat

Satisfacció per la recuperació de part de la festa de St Jordi

Llargues cues a les parades de llibres i de roses per la diada de Sant Jordi, en l'any de recuperació de part de la normalitat. Es van notar l'absència de parades d'entitats i centres escolars a La Platja, fent que a mig matí l'única parada de roses ja hagués acabat les existències.

El Sant Jordi de 2021 serà recordat sempre com el de la recuperació parcial de la normalitat. Després que l'any passat s'hagués hagut de suspendre perquè estavem encara en ple confinament, aquest any la diada va tornar a lluir i va tornar a fer sortir la gent al carrer. L'ambient va ser més tranquil que en un any normal, però la satisfacció era la tònica dominant als rostres dels vianants.

La jornada arrencava amb les lectures a La Riba. Primer, dels alumnes de cicle superior de l'Esculapi i després el "Viu la lectura" de la biblioteca, aquest any amb textos del llibre "llegendes de pescadors i altres històries de la mar" de Joan de Déu Prats.Mentrestant, a La Platja s'hi instal·laven tres parades. Una de llibres, de la llibreria Vitel·la; una de roses, de la floristeria Mar-Flor; i una de l'autor escalenc Carles Román, dibuixant de còmics com el Fabi i Fedó o el Capità Catalunya. Es van trobar a faltar les parades d'entitats i de les escoles i això va fer que l'únic punt de venda de roses de La Platja esgotés existències a quarts d'onze del matí. Després, les cues serien constants durant tot el dia a les floristeries del poble.Al vespre, la programació de la diada es completava amb dues activitats simultànies. A la plaça Víctor Catala, recital musical "Castells de mar en festa", un homenatge a Maria-Mercè Marçal a càrrec de Baltasar Fonts, PerePau Ximenis i Sara Parés. I a Riells, plaça de l'Univers, concert familiar amb Lali Begood.Des de la biblioteca, es valorava amb satisfacció com havia anat la jornada

Satisfacció generalitada, si bé sense deixar de banda la recança d'haver fet un sant jordi sense les parades d'entitats ni les dels centres escolars que altres anys omplien tots els racons de La Platja.

Una altra de les activitats que va saltar del programa festiu va ser la novena Cala Poètica, prevista inicialment per dissabte, però que es va haver des uspendre per motius de salut.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar