Publicitat
Publicitat

La diputada Sílvia Paneque visita l'Escala

La diputada socialista, Sílvia Paneque i l'alcalde de l'Escala Víctor Puga s'han reunit per intercanviar preocupacions de la zona de Sant Martí d'Empúries. Les actuacions pendents al litoral escalenc i el seu entorn arriben al Parlament.

La diputada socialista al Parlament de Catalunya, Sílvia Paneque, ha presentat diverses preguntes perquè el govern de la Generalitat aclareixi les actuacions i la conservació de les dunes i la zona del passeig d'Empúries. Unes preguntes sorgides de la preocupació local per aquest entorn, que pateix un abandonament greu de manteniment per part del departament de Territori i Sostenibilitat.

 

Aquest va ser un dels temes tractats durant la trobada, de la diputada Paneque i l'alcalde de l'Escala, Víctor Puga. Una reunió que també va servir per exposar altres temes com la preocupació pel retrocés de les sorres de les platges d'Empúries o la canalització del riuet a Sant Martí, per així evitar el desbordament d'aigües els dies de temporal. L'alcalde lamenta la càrrega pel que fa a competències que els ajuntaments suporten i que no els pertoca.

 

Per la seva part la diputada socialista va destacar que a Sant Martí d'Empúries, hi ha raons paisatgístiques, patrimonials, turístiques i econòmiques, perquè la Generalitat s'hi comprometi de totes totes.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar