Publicitat
Publicitat

El FC l'Escala visita el Vic Riuprimer i el CTT CER l'Escala juga a Múrcia

El FC l'Escala té el desig de sumar la quarta victòria consecutiva al camp del Vic Riuprimer, penúltim classificat. El tècnic escalenc no podrà comptar amb Zou Moustakim perquè està sancionat, però recuperarà a Alex Alaminos. I el CER l'Escala té dos partits a Múrcia, un contra el Múrcia i l'altre contra l'Irún Leka Enea.

El primer equip del FC l'Escala, demà dissabte a un quart de sis de la tarda, visita el camp del penúltim classificat Vic Riuprimer, un Vic que va empatar a 1 el passat cap de setmana contra la Jonquera. Passi el que passi demà, els escalencs seguirien liderant una setmana més el grup 1A de la Primera Catalana, ja que el Tona en cas que guanyés contra el Palamós acabaria també amb vint punts, però en tenir l'average en contra, els escalencs encara mantindrien la primera plaça. El lateral dret Zou Moustakim no podrà jugar per sanció, per contra Sepu recupera Alex Alaminos. El vestidor opina que no serà un partit trampa.

 

Cal recordar que en el partit de la primera volta, l’Escala va guanyar el Vic Riuprimer per la mínima. Per 1 a 0. Va valer el gol de Moha Belgha. Era el primer partit a casa postpandèmia i l’últim partit del 2020 perquè la competició va quedar confinada fins a l’últim cap de setmana de febrer.

Pel que fa al segon equip aquest cap de setmana, concretament diumenge a dos quarts de sis de la tarda, visita el camp del quart classificat, el Sant Miquel de Fluvià que compta amb deu punts, dos punts més que els escalencs, que son sisens del grup 30 de la Quarta Catalana.

En relació amb els juvenils, aquesta jornada plat fort a l'Escala. El juvenil A rep la visita del Bosc de Tosca després de perdre el primer partit del curs a Olot. Els dos equips tenen els mateixos punts, però s'ha de remarcar que el Bosc de Tosca encara ha de recuperar un partit. Els escalencs, però momentàniament, son els líders del grup 13 de la Primera Divisió. I el juvenil B juga dissabte a dos quarts de set contra el Palafrugell. Els d'Antoni Batlle son cinquens amb nou punts mentre que els palafrugellencs son setens amb sis.

I en tennis taula, el primer equip del CTT CER l'Escala juga dos partits a Múrcia i tots dos els jugarà demà dissabte. A les 11 h, l'equip s'enfrontarà a l'amfitrió el CTM Múrcia i a la tarda, a dos quarts de set, el rival serà l'Irún Leka Enea. L'equip escalenc és cinquè del grup 1 de la Superdivisió Masculina amb tres punts, els dos que va aconseguir contra l'Alacant i el punt que va sumar contra el Burgos. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar