Publicitat
Publicitat

Conveni amb Nespresso per la recollida de càpsules de cafè

Ajuntament i Nespresso signen un conveni que facilitar`pa el reciclatge de les càpsules de cafè per a màquines. Es posaran contenidrors a dos punts del municipi que Nespresso recollirà dues vegades per mes.

L'ajuntament de l'Escala ha signat un conveni amb l'empresa Nespresso per la recollida de càpsules de cafè que s'han fet servir a les màquines que funcionen amb dosis d'aquest tipus.Es posen dos punts de recollida, un a la deixalleria i un altre a la zona de contenidors de Plaça Catalunya.A cada punt hi h dos contenidors, un per les càpsules que són de plàstic i un altre per les d'alumini.Nespresso es compromet a fer la recollida dues vegades per mes.S'hi poden abocar càpsules de totes les marques i amés de café també d'altres productes com infusions o xocolates.Amb aquest conveni es fa un petit pas més en el reciclatge a nivell local en un residu contaminant com és l'alumini.

Per ara els contenidors són de color marron, com els de recollida d'orgànica.Ens uns dies es canviaran per uns de taronges amb un adhesiu que indiqui què hi cal abocar per fer-los més visibles.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar