Publicitat
Publicitat

El CER anul·la l'assemblea anual i unificarà les exposicions de flors i bonsais

El CER concentrarà les exposicions de flors i bonsais en una sola i en un sol cap de setmana. L'entitat ha anunciat que enguany, per motius obvis, tampoc celebrarà l'assemblea anual. Són temes tractats a l'entrevista d'aquest divendres al programa Parlem de Canal 10.

El CER va recuperant la normalitat i mica en mica repren les activitats que normalment organitza durant l'any, encara que sigui amb canvis adaptats a la situació de pandèmia.És el cas de les exposicions de roses i bonsais que habitualment es celebraven durant dos caps de setmana consecutius.Enguany i de manera excepcional les exposicions s'unifiquen en una sola i concentrada en un cap de setmana.Des del CER es recorda que serà la brigada municipal qui anirà a les cases a recollir les flors com es fa sempre i que si algú no hi ha participat mai i ho vol fer, cal que es posi en contacte amb l'entitat per afegir-lo a la llista.D'altra banda el CER no celebrarà l'assemblea de 2020 per les dificultats que representa concentrar els socis en un sol espai amb les mesures necessàries.Es trasllada a l'any vinent.

Pel que fa a les resta d'activitats moltes queden tocades i no es podran fer, la incertesa regna a l'hora de prendre decisions. És el cas, per exemple, del cinema a la fresca.

Aquests temes i  la resta de l'actualitat de l'entitat es tracten aquest divendres a l'entrevista del Parlem d'aquesta setmana, en primera emissió per Canal 10 a partir de les 8 del vespre.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar