Publicitat
Publicitat

Que sigles i famílies no siguin un obstacle entre JxC i PDeCAT a l'Escala

El regidor de Junts per Catalunya Vishal Shahani creu que les diferències entre Junts i el PDeCAT han malmès de manera important les relacions dins els grup municipal. Aposta per deixar enrere velles guerres per treballar en conjunt pel municipi.

Vishal Shahani, el regidor de Junts per Catalunya de l'ajuntament de l'Escala però afiliat al PDeCAT creu que s'ha de posar fi a les lluites internes si es vol anar per bon camí.Explica que els problemes entre les dues formacions actuals no s'han pogut solventar i que les sigles i les famílies ara mateix són un obstacle.Lamenta que li girin la cara per estar afiliat al PDeCAT, sobretot quan no es considera de cap partit, només busca poder ajudar.

Un primer pas per l'acostament podria ser el retorn a la tertúlia política dels dimarts a Ràdio l'Escala, on Junts per Catalunya hi retorna la setmana vinent després de moltes setmanes d'absència.Ho explicava Vishal Shahani a La Casa de la Vila de Canal 10, on també parlava del superàvit de 2020 presentat per l'equip de govern. Considera els número correctes quantitativament, però creu que amb les necessitats que ha generat la pandèmia s'haurien pogut aprofitar millor les partides socials.Entre d'altres també parlava de serveis com les escombraries o l'aigua. Creu que en aquest cas no s'han de mirar només els diners.

La Casa de la Vila es pot veure íntegre a la carta a www.canal10.cat.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar