Publicitat
Publicitat

Els jugadors Lluís Baldeh i Pau Castell agafen protagonisme

Lluís Baldeh és l'únic jugador del primer equip del FC l'Escala que ha estat titular en els deu primers partits del grup 1A de la Primera Catalana. I d'aquests deu enfrontaments, en vuit ocasions ha jugat els noranta minuts. I un dels jugadors revelació d'aquesta temporada ha estat també el central Pau Castell.

Només hi ha un jugador del FC l’Escala que ha estat titular en tots els partits i això que se n’han jugat deu. Ha jugat un total de 741 minuts, va néixer el 1998 i té un germà dins l'equip. El rei de les titularitats té un nom propi, Lluís Baldeh.

Per cert, Lluís Baldeh aquesta jornada contra el Bescanó ha jugat de lateral esquerre i no d’extrem. El dorsal 11 ens explica que s’hi ha sentit còmode.

 

Destacar també Alex Alaminos també havia estat titular a tots els partits, però aquest cap de setmana justament complia sanció perquè recordem que va ser expulsat contra el Tona. És per aquest motiu que Lluís Baldeh ha passat a ser el rei de les titularitats. 

Informar també que, a banda d’Alaminos, hi ha tres jugadors que no han estat titulars en només una ocasió. Son el capità Ignasi Massó, Zou Moustakim i Ayoub Haiba. Massó no va ser titular contra el Vic Riuprimer a casa, Zou Moustakim va complir sanció contra la Jonquera i Ayoub Haiba va ser suplent contra el Lloret, el primer partit de la represa postconfinament. 

I també comentar que un jugador ha aprofitat la baixa d’Argi per prendre pes i fer un pas endavant dins l'equip. De fet, podríem dir que és el jugador revelació. És jove central Pau Castell, un jugador nascut l'any 2000, que no va jugar cap minut en els dos primers enfrontaments del curs contra el Bescanó i Vic Riuprimer, però que des de la represa ha estat titular i a més a jugat els noranta minuts de cada partit. 

Castell en el seu moment va optar per jugar a l’Escala perquè li atreia el projecte.

El dorsal 3 fa una confessió. Aquesta.

I el central també ens deia en veu alta els objectius que s’ha proposat per aquesta temporada.

Castell fins ara ha jugat 720 minuts.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar