Publicitat
Publicitat

El FC l'Escala supera la barrera de les 300 llicències

El futbol escalenc ha superat la barrera de les tres-centes llicències. Actualment compta amb vint-i-un equips, setze estan inscrits a la Federació Catalana de Futbol i cinc al Consell Comarcal. Tot i la pandèmia se segueix fent esport i inclús, com ha passat en el futbol, la massa social ha incrementat lleugerament.

El club de futbol escalenc ha superat les 300 llicències fa pocs dies, concretament compta amb 310. D'aquestes 257 pertanyen a jugadors que estan federats a la Federació Catalana de Futbol. Ara mateix l'Escala té en competició un total de setze equips que serien els casos, per exemple, de l'aleví B de Sergi Marín i David Puig, l'infantil A de Xavi Carmona, el cadet A de Salam, el cadet C de Salvat, el juvenil B d'Antoni Batlle i el juvenil A de Boran Minic. 

I els altres 53 jugadors estan inscrits al Consell Comarcal de l'Alt Empordà. Aquests estan repartits en cinc equips. Serien els casos del benjamí A de Raul Ibañez i el benjamí B de Salam, entre altres. El FC l'Escala, segons ens expliquen, està entre els deu clubs més importants de la província de Girona pel que fa a nombre de llicències.

Actualment, d'aquests 310 inscrits, deu estan superant diverses lesions. I com ens va comentar Salam, el coordinador del Futbol Base, la pandèmia no ha provocat múltiples baixes. La massa social s'ha mantingut i inclòs s'ha incrementat.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar