El FC l'Escala guanya el Bescanó i segueix líder (2-0)

El primer equip del FC l'Escala seguirà una setmana més liderant el grup 1A de la Primera Catalana gràcies a la victòria d'aquest cap de setmana contra el Bescanó. Els de Sepu han guanyat per 2 a 0 amb les dianes d'Ignasi Massó i Ayoub Haiba. Tercera jornada seguida que Joan Bayona no encaixa cap gol.

Després dels dos empats a casa i les quatre derrotes a Bescanó, l'Escala ha aconseguit trencar la mala ratxa contra el conjunt bescanoní en el setè partit que juga contra ell. Aquesta jornada, els de Sepu han superat el Bescanó per 2 a 0 i mantindrà una setmana més, i ja en van dues, el liderat, ara solitariàment perquè el Tona va punxar a Lloret de Mar.

En el minut 28, una passada d'Ibrahim Ahiayouch a Ignasi Massó acaba amb penal. I el capità Ignasi Massó va poder trobar forat a la porteria defensada per Joan Massalle. El banyolí encara no havia guanyat mai el Bescanó amb la samarreta de l'Escala.

I el segon gol va ser a la segona part, concretament en el minut 50. La jugada neix en un servei de banda. Lluís Baldeh, que aquesta jornada ha estat lateral esquerre, va passar la pilota a Ahiayouch, que aprofita el mal rebuig de Sergi González, per enviar la pilota cap a Ayoub Haiba que estava sol davant de porteria. El 10 no va fallar.

El Bescanó va tenir algunes aproximacions, les més clares van ser a pilota parada. A la primera part Ferran Nierga va forçar la sortida de Joan Bayona i a la segona Marc Feixas va fer lluir a Bayona amb una mà esquerra providencial.

Un dels encerts de l'Escala va ser que va saber desactivar a una de les millors davanteres de la categoria, la parella formada per Gerard Muñoz i Brice Keumanga, i van aconseguir el premi. Uri Sala, Gerard Muñoz, Robert Negre, Gerard Mas i Marc Feixas van retornar al Nou Miramar, ara son jugadors del Bescanó.