Publicitat
Publicitat

Em marxa el mòdul COVID al CAP de l'Escala

El departament de Salut instal·la un mòdul al costat del CAP per fer les proves PCR a contactes propers i a persones amb símptomes de la malaltia. Amb el mòdul s'estableix un doble circuit que divideix els pacients COVID i la resta de patologies que s'atenen a Primària.

Ja és en marxa el mòdul prefabricat que el Departament de Salut va instal·lar a l'Escala al costat del CAP, un mòdul que està especialment dedicat a concentrar l'activitat relacionada amb el Coronavirus, on es fan les proves PCR i s'atenen els pacients amb símptomes compatibles amb la COVID.D'aquesta manera s'estableix un doble circuit i es preserva la seguretat de pacients i professionals.El mòdul està previst que estigui instal·lat entre 12 i 14 mesos en un espai cedit per l'ajuntament de l'Escala.Fins ara l'espai destinat a PCRs i pacient amb símptomes era a un dels boxs del CAP, un box que es manté pels caps de setmana i les urgències.

El CAP de l'Escala és també el responsable del seguiment de casos als centres escolars, ara mateix amb 4 grups confinats a l'Escola Empúries, fruit d'un mateix grup familiar i amics , l'Institut en té dos i l'Esculapi no en té cap.Es demana seguir fil per randa les recomanacions.

Des del CAP també s'insisteix en la necessitat de mantenir la màxima seguretat tot i haver rebut una o les dues dosis de vacuna.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar