Publicitat
Publicitat

Setmana cultural a la Biblioteca en motiu de Sant Jordi

L'Escala viurà un Sant Jordi descafeïnat amb algunes parades de llibres i roses a la Platja de les Barques. A més, la Biblioteca Víctor Català ha preparat diverses activitats al llarg de tota la setmana, com visites escolars, xerrades, recitals i lectures en viu, entre les més destacades. I dissabte una nova edició de la Cala Poètica.

La celebració de la Diada de Sant Jordi, s'estén més enllà del dia 23 d'abril. Durant tota aquesta setmana la Biblioteca de l'Escala ha programat diverses activitats. Algunes d'elles, pensades per als més petits; es faran visites escolars i xerrades. 

Pel que fa al dia de Sant Jordi, la Biblioteca ha organitzat la 4rta edició de les lectures en veu alta: 'Viu la lectura'. Enguany la lectura escollida és; 'Llegendes de pescadors i altres històries de la mar' de Joan de Déu i Prats. L'acte tindrà lloc a la Riba d'11 a 13 del migdia. En cas de mal temps, l'acte es traslladaria a la biblioteca.

A les 7 de la tarda, la cita de Sant Jordi és, com cada any, a la Plaça Víctor Català amb el recital musical 'Castells de mar en festa', un homenatge a Maria Mercè Marçal, a càrrec dels músics, Perapau Ximenis, Sara Parés i Baltasar Fonts. Per poder assistir aquest recital, i per tal de complir amb les mesures de seguretat sanitària, cal fer reserva prèvia a inscripcions.lescala.cat

Un altre dels actes habituals de la celebració d'aquesta diada de Sant Jordi, és la Cala Poètica, a la mar d'en Manassa a les 5 de la tarda. Enguany arriba a la 9ena edició, amb un homenatge als 100 anys del naixement d'Enric Casassas i Simó. L'acte anirà a càrrec del seu fill, el poeta, Enric Casassas i el també poeta, Guim Valls.

En cas de mal temps, l'acte es traslladaria a l'Alfolí de la Sal. Com en els altres actes, cal fer reserva prèvia. També a través del lloc web: inscripcions.lescala.cat



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar