Publicitat
Publicitat

Espectacles i audició concert en record del Xaxu

L'agrupació sardanista local programa dos actes commemoratius de la mort de l'Avi Xaxu. Demà, espectacle històrico musical i diumenge, audició concert amb la cobla Foment del Montgrí.

Aquest cap de setmana farà 65 anys que va morir Josep Vicens i Juli, l'Avi Xaxu. L'agrupació Sardanista que duu el seu nom aprofita l'efemèrides per a programar dos actes commemoratius per recordar la figura d'un dels més reconeguts compositors de sardanes de la primera meitat del segle vint. Els actes venen a ser una continuació de l'"Any Xaxu" que se celebrava l'any passat i que es va veure alterat per l'esclat de la pandèmia.

L'espectacle de demà, "Xaxu - diàlegs i moments vitals" Comptarà, en la vessant musical, amb la intervenció dels músics Ivan Joanals (piano), Enric Ortí (tenora) i Xavi Piñol (tible). A la part més escènica, una entrevista a la figura del Xaxu.

I diumenge, una audició concert amb la cobla Foment del Montgrí. Recuperació de deu sardanes significatives del xaxu.

Tant dissabte com diumenge, els actes començarana  les onze del matí. L'entrada és gratuïta, però hi haurà guardiola per a donatius. És imprescindible fer reserva prèvia a través de l'aplicació inscripcions.lescala.cat. L'aforament de la sala és limitat a 100 persones i caldrà respectar escrupulosament les mesures anti-COVID. Serà obligatori dur mascareta durant tot l'acte, a l'entrada hi haurà gel per desinfectar-se les mans i es farà control de temperatura als assistents. L'accés a la sala s'obrirà mitja hora abans de l'inici de l'acte.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar