Publicitat
Publicitat

Moltes estrenes i propostes esperades

Les sales de cinema s'omplen de novetats, entre elles 'Mortal Kombat' o 'Una joven prometedora'. Per la seva part les plataformes també arriben carregades de propostes amb l'arribada de la segona part de 'Luis Miguel, la serie' a Netflix o 'Míster' a Disney+.

Setmana amb moltes novetats i propostes, tant al cinema com a la pantalla petita. Al cinema arriben un total de 10 novetats, clar que cal consultar cartellera perquè moltes de les opcions no arribaran a totes les sales. Una de les destacades de la setmana serà Mortal Kombat, un film esperat, ja que recull en un sanguinari retrobament a tots els personatges del clàssic videojoc de lluita. La història se centra en Cole Young, un lluitador d'arts marcials que té el seu destí marcat. Per això l'emperador, envia al seu millor home a acabar amb ell. El jove s'haurà de reunir amb Jax i Sonya i entrenar molt dur amb grans guerrers per combatre en un campionat a vida o mort. 

 

Amb un estil totalment diferent arriba 'Una joven prometedora' amb Carey Mulligan de protagonista. Ella dóna vida a Cassandra una prometedora estudiant de Medicina a la qual un fet personal la va deixar tocada i enfonsada. Ara treballa de dia en un cafè i a la nit porta una doble vida per aconseguir venjança. Crítica i públic han elogiat aquesta pel·lícula de tall feminista, però amb uns plantejaments que van molt més enllà del tòpic. 

I també arriba un clàssic, arriba 'Una veterinaria en la Borgoña', cinta típica on un professional de ciutat s'ha de traslladar a un entorn rural i li cosa adaptar-se. Comèdia francesa on trobarem una jove veterinària que ha de tornar al poble on va néixer quan el seu oncle li demana ajuda, quina serà la seva resposta?

Al cinema Montgrí de Torroella, arriba aquesta setmana 'Los Estados Unidos contra Billie Holiday' film dirigit i coescrit pel nominat a l'Oscar Lee Daniels qui retrata la mítica figura de Billie Holiday, una de les cantants de jazz més conegudes d'Amèrica. La seva vida va estar envoltada d'addiccions i relacions amoroses fallides, la pel·lícula vol destacar la repercussió dels seus actes que la van convertir en un símbol de llibertat per a les persones negres a Amèrica.

Pel que fa a les opcions que tenim a casa amb format streaming aquesta setmana en destaquem tres, a HBO ja teniu disponible 'The Nevers' una sèrie que sempre s'associarà al nom de Joss Whedon, i més després d'abandonar el projecte per les acusacions de maltractament psicològic dins la indústria audiovisual. Les protagonistes d'aquesta història, són un grup de dones anomenades 'Tocades', les quals tenen certes habilitats paranormals fascinants i perilloses. Unes dones que la societat londinenca no veu amb bons ulls, però de les quals necessitaran ajuda per salvar-se d'una forta amenaça.

 

Disney plus, estrena per un públic juvenil la sèrie 'El Míster', producció clàssica, però que sempre funciona. Aquí coneixerem a un entrenador de bàsquet expulsat de les grans lligues, que per retornar a la competició ha d'acceptar dirigir l'equip de bàsquet femení d'un institut privat de noies. Una relació molt tensa al principi, però que millorarà capítol a capítol.

 

I Netflix estrena diumenge la segona part de la sèrie 'Luis Miguel', una producció que va convertir-se en tot un fenomen fa tres anys i que espera enganxar a més públic aquesta segona temporada on veurem l'evolució del cantant Luis Miguel, veurem el sol brillar però també coneixerem la seva part més fosca. Diego Boneta serà una vegada més el Sol de Mèxic, però per aquesta segona temporada ha necessitat caracteritzar-se per donar vida a un Luis Miguel adult.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar