Publicitat
Publicitat

Comencen els cursos adreçats a comerciants

Amb el curs d'anglès incial han començat els cursos gratuïts organitzats per l’àrea de Promoció Econòmica, Turisme i Comerç per aquest segon trimestre. Encara hi ha temps per a inscriure's als cursos de comunicació efectiva, atenció al client i vendes, whatsapp business, marketpkace i aparadorisme previstos per les properes setmanes.

L'Àrea de Promoció Econòmica, Turisme i Comerç de l'Ajuntament, impulsa de nou els cursos gratuïts, per als comerciants escalencs, per tal de donar eines de treball i gestió amb l'objectiu de millorar l'atenció al client als seus negocis. 

Després dels cursos de francès, ara es troba en marxa en curs d'anglès inicial, però encara hi ha temps per inscriure's als altres cursos previstos per aquest segon trimestre de l'any. Són els de comunicació efectiva, atenció al client i vendes, whatsapp business, marketplace i aparadorisme. 

  

Podeu consultar les dates de cada curs, lloc d'inscripció i documentació necessària a la pàgina web de l'Ajuntament de l'Escala. 

L'Àrea de Promoció Econòmica, Turisme i Comerç, continua d'aquesta manera amb la programació d'activitats formatives per tal de donar eines a les empreses i treballadors locals per tal de millorar els seus negocis.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar