Publicitat
Publicitat

Dos mesos del projecte Okup'Alt 2021

La presidenta del consell comarcal, Sònia Martínez i el conseller comarcal delegat de Joventut, Alfons Vila, visiten el projecte Okup'Alt a l'Escala. Una sortida que ha servit per conèixer de primera mà l'evolució dels joves i la seva integració.

 Aquesta setmana els joves participants del projecte Okup'Alt han rebut la visita de la presidenta del Consell Comarcal, Sònia Martínez, el conseller comarcal de Joventut, Alfons Vila, de l'alcalde de l'Escala, Víctor Puga i altres representats municipals com el regidor o el tècnic de joventut. Una visita habitual que serveix per seguir el projecte, l'evolució dels joves i també la seva integració. En el cas de l'Escala, els participants han dut a terme tasques de manteniment i pintura al passeig de Riells o el d'Empúries. Aquests dies, els toca fer manteniment a l'Escola Esculapi. 

 

Un projecte amb futur i que aquest any s'ha celebrat la seva onzena edició, això sí adaptant-se a la situació covid. 

 

L'Okup'Alt és un projecte engrescador i amb molt bones dades, perquè molts joves s'integren al món laboral i molts reprenen els estudis. En Buba i en Risto, són dos participants un té clar que vol seguir treballant i l'altre apostar per tornar a estudiar.

 

Una oportunitat que valoren així. 

 

El projecte Okup'Alt finalitza d'aquí a un mes, concretament el 15 maig. Temps per tal que els joves finalitzin les seves pràctiques, ampliïn els seus coneixements i valorin el seu futur.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar