Publicitat
Publicitat

Totes les opcions cinematogràfiques de la setmana

Les sales de cinema s'omplen d'opcions aquest cap de setmana amb 'Otra Ronda' o 'La Nube'. El cinema montgrí aposta per cinema francès i les plataformes es prenen unes lleugeres vacances amb estrenes poc destacades.

Aquesta setmana arriba a les pantalles de cinema 'Otra Ronda' un film molt elevat per la crítica, dirigit pel danès Thomas Vinterberg. La trama se centra en quatre professors d'institut que s'embarquen en un experiment sociològic en el qual cadascun d'ells haurà de mantenir una taxa d'alcohol al seu cos, tot per demostrar que mantenir un punt d'alcohol pot anar bé per augmentar la seva creativitat.

L'alcohol és l'eina narrativa que es fa servir per a tractar una problemàtica social, sobre com la societat ha normalitzat el fet de beure alcohol, sempre que aquest fet no es descontroli.

Setmana que també s'estrena el drama 'I Care a Lot' amb el qual Rosamund Pike va guanyar el globus d'or a millor actriu. Una cinta distribuïda Netflix, però que no trobarem a la plataforma de la N vermella. Doncs després del reconeixement i els premis, es va decidir estrenar als cinemes. Ara a partir del dia 16 d'abril estarà disponible a Amazon Prime Video.

Marla Grayson és una exitosa tutora legal de gent gran, acostumada a fer servir la llei per aconseguir els seus propis interessos. Escull a les seves víctimes detalladament, per tal d'aconseguir grans ingressos econòmics. Però la seva última opció, la milionària senyora Jennifer Peterson, posara en perill el seu imperi. I és que la dolça jubilada amaga un gran secret.

I amb un punt de cinema fantàstic i de terror arriba 'La Nube' on una jove mare soltera, treballa el camp i per treure uns diners extres cria llagostes. Però de cop crearà un estrany vincle obsessiu amb els animals.

Torroella, tot i el confinament comarcal, ha programat per aquest cap de setmana 'Los traductores' film francès on nou traductors, de nou nacionalitats diferents, són contractats per traduir l'últim llibre d'una trilogia, per al que han de romandre en un búnquer de luxe sense contacte amb el món exterior. Quan les primeres deu pàgines del manuscrit apareixen publicades en línia, el treball somiat es converteix en un malson; el lladre és un d'ells i l'editor farà el que sigui necessari per desemmascarar-lo.

Donem una ullada ràpida a les plataformes on s'ha deixat notar les festes de setmana santa, perquè la setmana ha estat força tranquil·la amb novetats de petit format com 'Life' a Filmin. Minisèrie spin-off de Doctora Foster. 6 capítols de 60 minuts on veurem el dia a dia d'aquests quatre propietaris que viuen aillats tot i residir en un mateix edifici.

Netflix presenta com a plat fort de la setmana 'Patrulla Trueno' comèdia amb Melissa McCarthy, Octavia Spencer i Jason Bateman. Emily és una gran científica que ha creat un sèrum per proporcionar superadores, un sèrum que accidentalment s'injecta Lydia, la millor amiga d'Emily però no la persona indicada per fer ús d'aquest poder. Davant aquest fet les dues hauran d'unir els seus superpoders per protegir Chicago d'un grup de superdolents.

Amazon Prime Video, presenta la sèrie alemanya 'Los niños de la estación del zoo'. On seguirem les aventures de sis adolescents. Els joves viuen feliços sense obligacions, sense límits, sense regles, celebrant la vida, l'amor i les temptacions, però ben aviat reconeixeran que aquests èxtasis està destruint la seva amistat i els arrossegue a un pou sense sortida envoltat de drogues i prostitució.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar