Publicitat
Publicitat

El futbol rep el líder i el tennis taula té tres partits a Còrdova

El FC l'Escala tanca la primera volta del grup 1A de la Primera Catalana enfrontant-se contra el Tona, el líder de la categoria. Els escalencs son tercers amb 14 punts i els tonencs son primers amb 17. També té jornada el CER l'Escala de tennis taula. L'equip jugarà tres partits entre dissabte i diumenge a Còrdova.

Ja fa dues jornades que el FC l'Escala rep el líder a casa. Primer va ser el Llagostera B i aquest diumenge a partir de les 16 hores s'enfrontarà al Tona, últim rival de la primera volta pels blaugrana. Els escalencs venen de guanyar al Manlleu per 0 a 2 amb els gols d'Ignasi Massó i Ayoub Haiba mentre que els tonencs encadenen tres victòries consecutives contra Manlleu, Vic Riuprimer i Bescanó. 

Per la seva banda, el segon equip, dissabte a les 18 hores, jugarà contra el Sant Pere Pescador B després d'aconseguir la primera victòria del campionat del grup 30 de la Quarta Catalana contra el Selvatans per 4 a 0. 

I els juvenils, l'A dissabte a dos quarts d'una del migdia, rep la visita del Girones Sàbat. Els de Botxi Minic, que han guanyat els primers tres partits, esperen sumar un nou triomf. I el B, també dissabte a casa, però a les sis de la tarda, juga contra el Sant Pere Pescador. Els d'Antoni Batlle tampoc coneixen la derrota, ja que contra el Bàscara van guanyar per 5 a 1 i contra el Bell-lloc per 0 a 1. 

Pel que fa al tennis taula, el CTT CER l'Escala jugarà tres partits aquest cap de setmana a Còrdova. Dissabte a les 11 hores s'enfrontarà al Vincios gallec i a dos quarts de set disputarà l'enfrontament contra el Cajasur Priego de Còrdova, l'amfitrió. I ja diumenge a les 11 hores, el CER buscarà la victòria contra el Burgos. 

I en tennis, diumenge a les 10 hores, l'equip masculí +40 debutarà a casa contra el Banyoles. Recordem que el primer partit va ser a la pista del Sant Gregori i el resultat va ser de 3 a 2.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar